Lloguer Grups Electrògens

Lloguer de grups electrògens

Oferim una àmplia flota de grups electrògens en lloguer, insonoritzats, perfectament revisats i d’acord amb les normatives vigents de seguretat CE.

Sotmetem a la nostra flota de lloguer de generadors elèctrics a uns controls i proves exhaustives, superant les recomanacions dels fabricants, aconseguint així una alta fiabilitat de tots els nostres equips.

El nostre Servei d’Assistència Tècnica 24 hores garanteix una assistència ràpida en cas d’improbables incidents, canviant el grup electrogen si fos necessari durant les 24 hores del dia.

El nostre principal objectiu el la satisfacció i tranquil · litat dels nostres clients quan treballen amb els nostres equips.

Alquiler de generadores eléctricos valencia

Lloguer de grups electrògens Rental Supersilence

Lloguer de grups electrògens supersilence

Oferim l’opció d’equips en lloguer Rental Supersilence, la gamma de generadors elèctrics superinsonoritzats més silenciosa del mercat.

Esta gamma està pensada per a aplicacions que requerixen màxim rendiment i molt baixes emissions sonores: entorns urbans, hotels, esdeveniments,…

Disposen d’un recobriment especial de llana de roca de 120 mm de grossària que asseguren fins a un 45% menys de contaminació acústica. Depòsits de combustible de major capacitat que permeten un nombre més gran d’hores sense repostar. Escapament sobredimensionat que reduïx notablement el soroll generat.

Disposem de potències de grups electrògens Rental Supersilence compreses entre 60 i 400 kva.

Generadors elèctrics per a llogar

Quadres elèctrics de protecció i distribució

Quadres automàtics de commutació per error xarxa

Enginyeria. Proyectes d´instal·lació i legalització

Connexions cablejat de potència

Dipòsits auxiliars de combustible

Bancs de càrrega

Possibilitat sortida de tensió 230 V / 400 V trifàsica (B1 / B2), 50 / 60 Hz,…

Grups electrògens sincronitzats en paral·lel

Transport lliurament-retirada

Lloguer de grups electrògens amb sincronisme en paral·lel

Sistema de repartiment de càrrega analògic (Analogic Load Sharing): Diversos grups electrògens sincronitzats en paral·lel es reparteixen la càrrega entre ellsEls generadors funcionen tots durant el treball

En cas de fallada d’algun dels equipsla resta absorbeix la càrrega i no es detecta l’error en la instal·lació. Aquest tipus de sincronisme està indicat per instal·lacions crítiques que no poden permetre una interrupció en el subministrament (retransmissions en directe de TVgrans esdeveniments, processos industrials crítics) Amb aquesta instal·lació s’aconsegueix un alt grau de fiabilitat del subministrament elèctric.

Sistema de Gestió de l’Energia (Power Management System): Diversos grups electrògens sincronitzats en paral·lelLes unitats arrenquen o parenes sincronitzen i reparteixen la càrrega de forma automàtica depenent de la quantitat d’energia sol · licitada per la instal · lacióPot combinar el treball de diversos equips en funció d’una quantitat d’hores de treballper estalvi de combustible Sistema ideal per a treballs on la demanda és necessària durant les 24 horesi la càrrega a subministrar és variableaconseguint un subministrament continu sense interrupcions i un important estalvi de combustibleja que els equips treballaran en funció de la demanda de càrregatreballant menys equips amb menys càrrega i arrencant i sincronitzantsempre de forma automàtica, mésgeneradors amb l’augment de la demanda.

Sincronización paralelo ALS

Exemple sincronització en paral·lel ALS

Dues unitats de 325 kva sincronitzades en paral·lel i reparteixen la càrrega al 50%. Poden arribar a proporcionar 650 kva. En aquesta instal·lació la potència necessària és suficient amb un equip de 325 kva. En tractar-se d’un esdeveniment que es retransmet en directe per TV, s’instal·len dos equips perquè en cas d’avaria en algun d’ells, l’altre absorbeixi la càrrega i no es detecti fallada en la instal·lació. S’assegura així un subministrament continu sense possibilitat d’error.

Sincronización paralelo ALS

Ejemplo sincronización en paralelo PMS en hotel

Dos unidades de 325 kva, que proporcionan 650 kva en las horas de mas consumo, quedando un solo equipo en marcha en las horas nocturnas cuando la demanda es menor. Se consigue un importante ahorro de combustible comparado con la instalación de un solo equipo de 600 kva funcionando 24 h.

Companyies subministrament elèctric

Més de 15 anys operant amb grups electrògens pera empreses de distribució, complint sempre uns protocols exhaustius de seguretat i prevenció de riscos, i amb uns temps d’intervenció per sota del que s’esperava, avalen el nostre treball per a companyies subministradores.

Alquiler de generadores eléctricos

Transport propi grups electrógens

Alquiler bancos de carga generadores eléctricos

Transport propi dels nostres grups electrògens en lloguer. Amb grues autocarregadores de gran tonatge i camions tractors.

Transport i descàrrega de grups electrògens.

Lloguer de bancs de càrrega

Alquiler de grupos electrógenos tarragona

Asseguri el correcte funcionament del seu instal·lació amb els nostres bancs de probes de grups electrògens.

La nostra flota de lloguer és sotmesa regularment a proves de treball en càrrega amb els nostres bancs de càrrega. Assegurem així un funcionament impecable dels nostres grups electrògens en lloguer.

En instal·lacions de clients on no és possible realitzar proves de commutació amb càrrega o on la càrrega aplicada al grup electrogen és menor del 30%, és recomanable aplicar càrregues regularment per comprovar el correcte funcionament de l’equip, així com garantir que no es formen residus en els circuits d’injecció i escapament per treball a baix rendiment del motor, millorant notablement les emissions a l’atmosfera i el rendiment del motor. Consulteu-nos sobre el lloguer de bancs de càrrega i asseguri un correcte funcionament de la seva instal.lació.

Sol·liciteu més informació i ens posarem en contacte


Per a més informació, truqui’ns

Electrogrup Grups Electrògens

La necessitat d’energia per a determinades activitats pot solucionar-se per mitjà del lloguer de generadors elèctrics, que podran oferir l’energia que es requereix en cada moment. El lloguer de generadors és una bona solució per a abaratir els costos d’energia en la celebració d’esdeveniments i permetre que tot funcione perfectament sense necessitat d ’ haver de realitzar un consum excessiu d’energia des de la xarxa de subministrament tradicional.

En Electrogrup oferim el servei de lloguer de grups electrògens per a cobrir qualsevol necessitat energia elèctrica que es necessite en un esdeveniment concret. Oferim el lloguer grup electrogen de la potència necessària per a cobrir un espectacle, una fira temporal o qualsevol altre esdeveniment que precise d’energia elèctrica. A més, el lloguer de generadors elèctrics pot solucionar l’aportació d’electricitat requerida a un preu controlat i més reduït.

Els tècnics d’Electrogrup realitzaran un estudi de les necessitats per a conéixer si l’electricitat que es necessita pot ser solucionada amb el lloguer d’un grup electrogen xicotet o si és necessari el lloguer d’un grup electrogen industrial, ja que cada necessitat requerix una solució diferent.

El lloguer de generadors per a esdeveniments és una bona solució per a cobrir les necessitats energia per a moments puntuals, ja que evita la sobrecàrrega de la xarxa elèctrica per un consum elevat en un moment i sobretot, reduïx els costos ja que un grup electrogen per a esdeveniments ens permet tindre sempre baix control la quantitat d’electricitat que es consumix i no crega més gastos que els justos per a cada situació.

Li oferim des del lloguer de grups electrògens per a 24 hores fins al lloguer de generadors per un temps indeterminat, siguen estos generadors xicotets o de grandària industrial, amb totes les garanties d’instal·lació, posada en marxa i manteniment necessàries per al funcionament correcte dels generadors de corrent.

El lloguer grup electrogen permet obtindre un preu molt adequat per a cobrir les necessitats energia elèctrica de cada projecte i subministrar l’electricitat en mode trifàsic perquè tot funcione correctament i sense problemes.

El lloguer de generador d’energia  pot suposar un estalvi considerable en els costos d’electricitat, però també oferix comoditat i seguretat, ja que amb l’equip electrogen, siga este portàtil o fix, s’oferix també la instal·lació, posada en marxa i els servicis de manteniment necessaris perquè els generadors de llum i els equips electrògens  estiguen plenament operatius al llarg del servici de lloguer de generador contractat amb l’empresa.

Els generadors de gasolina que formen part del nostre servici de lloguer de generadors elèctrics se sotmeten a una sèrie de proves i ajustos que superen les recomanacions dels fabricants dels generadors de gasolina i dièsel perquè siguen capaç de cobrir sense problemes les necessitats cada un dels clients que opten al lloguer de generador.

Som especialistes en el muntatge i posada en marxa dels equips que oferim en el servici de lloguer generador elèctric i podem oferir un complet manteniment, que convertixen el nostre compromís en el lloguer grup electrogen un dels més professionals del mercat de lloguer generador elèctric.

En Electrogrup també oferim el lloguer de transformadors elèctrics perquè qualsevol necessitat estiga coberta amb el treball i la professionalitat que exigix cada un dels nostres clients. Cada un dels servicis de lloguer generador elèctric va unit al cablejat i els complements que fan falta per a la instal·lació completa. A més, si sorgeix qualsevol problema durant el període de lloguer dels equips electrògens, canviarem el generador elèctric per un altre de manera immediata.