Alquiler de grupos electrógenos Cataluña

Amplia y variada flota de generadors elèctrics per lloguer. Li oferim la mijor opció de suministrament energètic temporal amb grups electrogens.

Instalación transporte grupos electrógenos

Expliqui’ns el seu projecte, estudiem el seu cas i li proposem el grup electrogen que millor s’adapti a les seves necessitats. Treballem amb els equips més fiables del mercat.

Mantenimiento Grupos Electrogenos Tarragona

Confiï’ns el manteniment del seu generador elèctric. Li garantim una cura especial de la seva instal·lació oferint-li el contracte que millor s’adapti a les seves necessitats.

Asistencia 24 horas grupos electrógenos

Servei d’Assistència Tècnica 24 hores per als nostres clients. Tingueu la tranquil·litat de treballar amb nosaltres i estar sempre atès davant improbables incidents.

Grups Electrògens

Oferim un servei integral i fiable amb generadors elèctrics. Lloguer, transport, venda, reparació i manteniment de grups electrògens, sempre amb el valor afegit de l’atenció 24 hores.
Atenció personalitzada

Garantim una atenció personalitzada a cada client, sempre amb la finalitat de la seva plena satisfacció amb el nostre treball, una millora contínua en els nostres processos i en l’eficàcia del nostre Sistema de Gestió. Pot omplir la nostra enquesta de satisfacció per ajudar-nos a seguir millorant.

Fiabilitat

Entenem que el subministrament elèctric no pot contemplar la interrupció en cap moment del dia. Treballem amb els equips i materials més fiables del mercat, sotmetent-los a rigorosos controls i garantint un funcionament impecable.

Garantia

Garantim un compromís de servei a cada instal·lació i a cada client, amb un equip humà format per personal amb anys d’experiència en el sector i una formació contínua en el nostre sector d’activitat.

Transport propi

Transport propi dels nostres grups electrògens en lloguer. Amb grues autocarregadores de gran tonatge i camions tractors. Transport i descàrrega de grups electrògens.

Visió

Prenem com a visió d’empresa arribar a ser un referent dins del sector d’activitat dels grups electrògens, cobrint qualsevol necessitat energètica relacionada amb la generació d’energia elèctrica amb grups electrògens, mantenint les nostres flotes actualitzades amb les darreres novetats tecnològiques del mercat.

Qualitat

a nostra organització i desenvolupament de la vida empresarial està basada en un Sistema de Gestió de la qualitat sota la norma UNE-EN ISO 9001:2008, certificat per Aenor per a les activitats de lloguer, venda i servei tècnic 24 hores de grups electrògens.

CONTACTE ARA AMB ELS NOSTRES TÈCNICS I DEMANI INFORMACIÓ O PRESSUPOST

Últimes notícies sobre electrogrup grups electrògens