Lloguer Grups Electrògens

Lloguer de Grups Electrògens

Oferim una àmplia flota de grups electrògens en lloguer, insonoritzats, perfectament revisats i d’acord amb les normatives vigents de seguretat CE.

Sotmetem a la nostra flota de lloguer de generadors elèctrics a uns controls i proves exhaustives, superant les recomanacions dels fabricants, aconseguint així una alta fiabilitat de tots els nostres equips.

El nostre Servei d’ Assistència Tècnica 24 hores garanteix una assistència ràpida en cas d’improbables incidents, canviant el grup electrogen si fos necessari durant les 24 hores del dia.

El nostre principal objectiu el la satisfacció i tranquil·litat dels nostres clients quan treballen amb els nostres equips.

Alquiler de generadores eléctricos valencia

Alquiler de generadores eléctricos supersilence

Lloguer de grups electrògens Rental Supersilence

Oferim l’opció d’equips de lloguer Rental Supersilence, la gamma de generadors elèctrics superinsonorizados més silenciosa de mercat.

Aquesta gamma està pensada per a aplicacions que requereixen màxim rendiment i molt baixes emissions sonores: entorns urbans, hotels, esdeveniments, …

Disposen d’un recobriment especial de llana de roca de 120 mm de gruix que asseguren fins a un 45% menys de contaminació acústica. Dipòsits de combustible de major capacitat que permeten un major nombre d’hores sense repostar. Fuita sobredimensionat que redueix notablement el soroll generat.

Disposem de potències de grups electrògens Rental Supersilence compreses entre 60 i 400 kva.

Lloguer de grups electrògens amb sincronisme en paral·lel

Sistema de repartiment de càrrega analògic (Analogic Load Sharing): Diversos grups electrògens sincronitzats en paral·lel es reparteixen la càrrega entre ells. Els generadors funcionen tots durant el treball. En cas de fallada d’algun dels equips, la resta absorbeix la càrrega i no es detecta la fallada en la instal·lació.

Aquest tipus de sincronisme està indicat per a instal·lacions crítiques que no poden permetre una interrupció en el subministrament (retransmissions en directe de TV, grans esdeveniments, processos industrials crítics, …) Amb aquesta instal·lació s’aconsegueix un alt grau de fiabilitat de l’subministrament elèctric.

Sistema de Gestió de l’Energia (Power Management System): Diversos grups electrògens sincronitzats en paral·lel. Les unitats arrenquen o paren, es sincronitzen i reparteixen la càrrega de manera automàtica depenent de la quantitat d’energia sol·licitada per la instal·lació. Pot combinar el treball de diversos equips en funció d’una quantitat d’hores de treball, per estalvi de combustible, …

Sistema ideal per a treballs on la demanda és necessària durant les 24 hores, i la càrrega a subministrar és variable, aconseguint un subministrament continu sense interrupcions i un important estalvi de combustible, ja que els equips treballaran en funció de la demanda de càrrega, treballant menys equips amb menys càrrega i arrencant i sincronitzant, sempre de forma automàtica, més generadors amb l’augment de la demanda.

Sincronización paralelo ALS

Exemple sincronització en paral·lel ALS

Dues unitats de 325 kva sincronitzades en paral·lel i reparteixen la càrrega a l’50%. Poden arribar a proporcionar 650 kva. En aquesta instal·lació la potència necessària és suficient amb un equip de 325 kva. A l’tractar-se d’un esdeveniment que es retransmet en directe per TV, s’instal·len dos equips perquè en cas d’avaria en algun d’ells, l’altre absorbeixi la càrrega i no es detecti fallada en la instal·lació. S’assegura així un subministrament continu sense possibilitat d’error.

Sincronización paralelo ALS

Exemple sincronització en paral·lel PMS en hotel

Dues unitats de 325 kva, que proporcionen 650 kva en les hores de més consum, quedant un sol equip en marxa en les hores nocturnes quan la demanda és menor. S’aconsegueix un important estalvi de combustible comparat amb la instal·lació d’un sol equip de 600 kva funcionant 24 h.

Lloguer de generadors elèctrics

Quadres elèctrics de protecció i distribució

Connexions cablejat de potència

Possibilitat de sortida de tensió 230V / 400 V trifàsica (B1 / B2), 50/60 Hz, ...

Quadres automàtics de commutació per error de xarxa

Dipòsits auxiliars de combustible

Grups electrògens sincronitzats en paral·lel

Enginyeria. Projectes d'instal·lació i legalització.

Bancs de càrrega

Transport lliurament-retirada

Companyies de subministrament elèctric

Més de 15 anys operant amb grups electrògens per a empreses de distribució elèctrica, complint sempre uns protocols exhaustius de seguretat i prevenció de riscos, i amb uns temps d’intervenció per sota del que s’esperava, avalen el nostre treball amb companyies subministradores.

Alquiler de generadores eléctricos

Transport propi de electrògens

Alquiler bancos de carga generadores eléctricos

Transport propi dels nostres grups electrògens en lloguer. Amb grues autocarregadores de gran tonatge i camions tractors.

Transport i descàrrega de grups electrògens

2 x 1000 kVA sincro 1024x768 - Lloguer Grups Electrògens

Lloguer de bancs de càrrega

Asseguri el correcte funcionament de la seva instal·lació amb els nostres bancs de proves de grups electrògens.

La nostra flota de lloguer és sotmesa regularment a proves de treball en càrrega amb els nostres bancs de càrrega. Assegurem així un funcionament impecable dels nostres grups electrògens en lloguer.

En instal·lacions de clients on no és possible realitzar proves de commutació amb càrrega o on la càrrega aplicada a el grup electrogen és menor de l’30%, és recomanable aplicar càrregues regularment per comprovar el correcte funcionament de l’equip, així com garantir que no es formen residus en els circuits d’injecció i escapament per treball a baix rendiment de l’motor, millorant notablement les emissions a l’atmosfera i el rendiment de l’motor.

Consulteu-nos sobre el lloguer de bancs de càrrega i asseguri un correcte funcionament de la instal·lació.

Posi les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè

  Nom*

  Cognom*

  Empresa

  Telèfon*

  Email*

  Servei*

  Missatge*

  Encara té dubtes?

  Electrogrup Grups Electrògens

  La necessitat d'energia per a determinades activitats pot solucionar mitjançant el lloguer de generadors elèctrics, que podran oferir l'energia que es requereix en cada moment. El lloguer de generadors és una bona solució per abaratir els costos d'energia en la celebració d'esdeveniments i permetre que tot funcioni perfectament sense necessitat d'haver de realitzar un consum excessiu d'energia des de la xarxa de subministrament tradicional.

  En Electrogrup oferim el servei de lloguer de grups electrògens per a cobrir qualsevol necessitat d'energia elèctrica que es necessiti en un esdeveniment concret. Oferim el lloguer grup electrogen de la potència necessària per a cobrir un espectacle, una fira temporal o qualsevol altre esdeveniment que necessiti d'energia elèctrica. A més, el lloguer de generadors elèctrics pot solucionar l'aportació d'electricitat requerida a un preu controlat i més reduït.

  Llegir més