Grups Electrògens

Disponibles en la C.Valenciana i Catalunya

Electrogrup Generadors i Grues Miralles, SL, som una empresa especialitzada en el treball amb grups electrògens.

Lloguer i transport, venda i instal·lació d’equips nous, manteniment i servei tècnic. Oferim un servei integral al subministrament elèctric amb grups electrògens, sempre amb el valor afegit de l’atenció i assistència tècnica 24 hores per a tots els nostres clients.

Treballem amb els equips més fiables del mercat, sotmetent-los a rigorosos controls i seguiments, mantenint la nostra flota de lloguer actualitzada amb les últimes novetats tecnològiques del mercat.

Garantim un compromís de servei a cada instal·lació ia cada client, amb un equip humà amb anys d’experiència en el sector i una formació contínua en el nostre sector d’activitat.

Posem a la seva disposició el nostre equip comercial que li facilitarà qualsevol informació sobre els nostres productes i serveis, agraint per endavant la confiança dipositada en la nostra empresa.

RSE-PYME. Responsabilitat Social Empresarial

Per tal de contribuir a un model més just de desenvolupament econòmic i social iniciar el 2011 una política RSE, amb l’adhesió als 10 principis del Pacte Mundial de les Nacions Unides, i com a socis signants de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial. Volem així contribuir activament, amb el desenvolupament de la nostra empresa, en matèria social, humana i ambiental.

Certificat REPRO per Achilles

Electrogrup Generadors y Grues Miralles, S.L. compta amb el certificat de proveïdor REPRO per Achiles, que qualifica i gestiona proveïdors de les principals companyies espanyoles. Achiles s’encarrega d’identificar, qualificar avaluar i gestionar la documentació de proveïdors en nom d’importants organitzacions de tot el món. Garantim amb aquest registre el compliment exhaustiu de la normativa aplicable quant a documentació per contractes i subcontractes.

Descarregar Certificat REPRO 2014

Certificat UNE-EN ISO 9001:2008

La nostra organització i desenvolupament de la vida empresarial està basada en un Sistema de Gestió de la qualitat sota la norma UNE-EN ISO 9001:2008, certificat per Aenor per a les activitats de lloguer, venda i servei tècnic 24 hores de grups electrògens. Garantim així una atenció personalitzada a cada client, sempre amb la finalitat de la seva plena satisfacció amb el nostre treball, una millora contínua en els nostres processos i en l’eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.

Descarregar CERTIFICADO SGC

Descarregar POLITICA CALIDAD ELECTROGRUP