Venda Ocasió Grups Electrògens

Grups electrògens en ocasió

  • Diverses unitats Grups electrògens Atlas Copco P3000. Nous, només 2 hores de treball. Preu: 350 € + IVA Característiques P3000: Atlas Copco P3000 – P6500...

  • Ocasió Grup Electrogen 60 kva. Motor John-Deere. 1500 r.p.m. 230/400 V. 50 Hz. 7300 hores. Preu: 6.000 €...

Venda ocasió de grups electrògens

Per al cas dels esdeveniments puntuals, el lloguer de generadors de corrent pot ser una solució, encara que per a instal·lacions de llarga durada això pot suposar una despesa considerable i pot resultar massa car per mantenir.

En aquest cas es pot optar pel servei de venda de generadors elèctrics, encara que en aquest cas, encara que el seu cost s’amortitzi amb l’ús, podria seguir sent massa costós per al client. Per aquest motiu, en Electrogrup posem a la seva disposició un servei de venda de generadors elèctrics d’ocasió i venda de grups electrògens de segona mà.

Venta ocasión de generadores eléctricos

Sol·liciteu més informació i ens posarem en contacte


Per a més informació, truqui’ns

Electrogrup Grups Electrògens

Els grups electrògens  són una solució pràctica i eficaç per a aconseguir energia elèctrica en determinades ocasions en què no es disposa de connexió a la xarxa elèctrica tradicional o es té una necessitat extra d’energia. És el cas dels esdeveniments o d’instal·lacions que han de mantindre sempre un subministrament elèctric continu, fora de perill de talls i caigudes de tensió.

Per al cas dels esdeveniments puntuals, el lloguer de generadors de corrent pot ser una solució, encara que per a instal·lacions de llarga duració açò pot suposar una despessa considerable i pot resultar massa car per a mantindre.

En este cas es pot optar pel servei de venda de generadors elèctrics , encara que en este cas, encara que el seu cost s’amortitze amb l’ús, podria continuar sent massa costós per al client. Per eixe motiu, en Electrogrup posem a la seua disposició un servei de venda de generadors elèctrics d’ocasió i venda de grups electrògens de segona mà.

Estos grups electrògens usats en venda estan revisats i compten amb totes les garanties perquè funcionen perfectament i oferisquen el servici que deuen realitzar per a cobrir les necessitats la instal·lació on treballen.

En Electrogrup podrà trobar generadors d’ocasió i generadors usats revisats i preparats per a ser instal·lats amb tots els elements necessaris. Els professionals de l’empresa s’encarregaran de realitzar la instal·lació i estaran presents en la posada en marxa del generador elèctric de segona mà per a comprovar que tot funciona de manera correcta.

A més del servici de venda de generadors elèctrics usats, Electrogrup ofereix un servei de manteniment per a grups electrògens nous i grups electrògens de segona mà, perquè es puga comptar amb ells de manera contínua, evitant avaries i realitzant les tasques de reparació i substitució de peces, si és necessari.

Els generadors usats que podrà trobar en Electrogrup han estat preparats per a continuar oferint el servei per al que van ser fabricats, sense que hagen acabat la seva vida útil i sent capaços de continuar generant solucions per a distints tipus d’instal·lacions.

Dins del servei de venda de generadors d’ocasió els oferim tant equips menuts amb molt poc ús i de preu reduït a generadors elèctrics de segona mà de major capacitat i potència, que han estat retirats per substitució o perquè s’han quedat obsolets en els llocs on estaven instal·lats.

Tant en un cas com en l’altre, es tracta de grups electrògens usats que continuaràn funcionant oferint la solució adient per a cobrir les necessitats energia elèctrica en cada una de les seves noves ubicacions, amb totes les garanties. A més, els professionals d’Electrogrup realitzaran les tasques de manteniment preventiu i reparacions segons el contracte de manteniment triat, perquè els generadors de segona mà mantinguen la seua funcionalitat al llarg de molts més anys de treball.

Consulte’ns per a descobrir si podem oferir-li grups electrògens d’ocasió per al seu projecte, estalvie en el cost del seu generador segona mà i tinga sempre un subministrament adequat per a la seva instal·lació.