Venda Ocasió Grups Electrògens

VENDA OCASIÓ DE GRUPS ELECTRÒGENS

Per al cas dels esdeveniments puntuals, el lloguer de generadors de corrent pot ser una solució, encara que per a instal·lacions de llarga durada això pot suposar una despesa considerable i pot resultar massa car per mantenir.

En aquest cas es pot optar pel servei de venda de generadors elèctrics, encara que en aquest cas, encara que el seu cost s’amortitzi amb l’ús, podria seguir sent massa costós per al client. Per aquest motiu, en Electrogrup posem a la seva disposició un servei de venda de generadors elèctrics d’ocasió i venda de grups electrògens de segona mà.

Venta ocasión de generadores eléctricos

Grups electrògens en ocasió

 • Diverses unitats Grups electrògens Atlas Copco P3000. Nous, només 2 hores de treball. Preu: 350 € + IVA Característiques P3000: Atlas Copco P3000 – P6500...

 • Ocasió Grup Electrogen 60 kva. Motor John-Deere. 1500 r.p.m. 230/400 V. 50 Hz. 7300 hores. Preu: 6.000 €...

Sol·liciteu més informació i ens posarem en contacte

  Nom*

  Cognom*

  Empresa

  Telèfon*

  Email*

  Servei*

  Missatge*

  Per a més informació, truqui’ns

  Electrogrup Grups Electrògens

  Els grups electrògens  són una solució pràctica i eficaç per a aconseguir energia elèctrica en determinades ocasions en què no es disposa de connexió a la xarxa elèctrica tradicional o es té una necessitat extra d’energia. És el cas dels esdeveniments o d’instal·lacions que han de mantindre sempre un subministrament elèctric continu, fora de perill de talls i caigudes de tensió.

  Per al cas dels esdeveniments puntuals, el lloguer de generadors de corrent pot ser una solució, encara que per a instal·lacions de llarga duració açò pot suposar una despessa considerable i pot resultar massa car per a mantindre.

  Llegir més